Wat biedt Heelhulpje?

handenCopyright: Wolfgang Foto

Database met uitgebreide zoekfunctie
Bezoekers van de site kunnen op verschillende criteria (naam, postcode, methode, specialisme/ervaring) zoeken naar de meest passende behandelaar.

Overzichtelijke profielen van behandelaars
Behandelaars kunnen een eigen profiel laten plaatsen. De bezoeker vindt daarop meer praktijkinformatie. Een praktijk met een profiel valt ook meer op in de lijst 'Vind een behandelaar'.

Evaluaties van behandelaars
Via het Evaluatieformulier kun je als cliënt anderen helpen hun keuze te maken. Op die manier krijg je als behandelaar ook extra aandacht, en wordt het voor cliënten makkelijker het kaf van het koren te scheiden. Er zijn 'feedbackregels', waaraan moet worden voldaan voordat ze worden geplaatst.

Informatie
Informatie over behandelmethoden, interviews met behandelaars en cliënten, (blog)artikelen over alternatieve behandelingen met tips voor het vinden van een passende methode - en behandelaar.

Community
Mensen kunnen elkaar vinden voor uitwisselingen van behandelingen, voor samenwerkingsprojecten, workshops, enzovoort. Gedurende de opstartperiode zal de community alleen op Facebook zijn.


OVER HEELHULPJE

Meld je aan voor HeelMail!