Prognos Diagnose & Therapie

Prognos is een vorm van progressieve geneeskunde, waarbij de techniek afkomstig is van de ruimtevaart. Prognos bestaat uit een diagnose en een behandeling. De diagnose wordt gesteld met behulp van een computergestuurd meetsysteem, dat de energiestroom door de meridianen meet. Wanneer er op een bepaalde plek een zwakkere doorstroming is, dan betekent dit dat er klachten zijn of kunnen ontstaan in het lichaamsdeel dat met die specifieke meridiaan correspondeert.

De behandeling gebeurt meestal met de zogenaamde Therapie-Frequentie-Spectra. Deze bestaan uit combinaties van kruiden, planten, vitaminen en mineralen en de zogenoemde Vitaal-Frequenties. De cliƫnt krijgt na de behandeling een flesje met deze Vitaal-Frequenties mee, die een paar weken moet worden ingenomen. Daarnaast geeft de behandelaar bijvoorbeeld voedingsadvies.

Prognos wordt onder andere toegepast bij chronische vermoeidheid, spier- en gewrichtsklachten, allergie, migraine, hoofdpijn, darmstoringen, huidklachten, hormoonstoringen, emotionele storingen zoals angsten en depressies, ADHD, multiple sclerose en reumatische klachten.