Over Heelhulpje

contact

Als hulpverlener zag ik hoe cliënten die het moeilijk hadden al opknapten na wat persoonlijke aandacht en een aanraking. Op een medische plek als een verpleeghuis is daar weinig ruimte voor, en in plaats van meer persoonlijke aandacht krijgen cliënten vooral pillen tegen spannings-, somberheids- of pijnklachten - en tegen alle lichamelijke en mentale aandoeningen die daaruit voortvloeien. Maar wie kent niet de algeheel weldadige effecten van een ontspannende voetmassage?

Mijn vader kon pijn weghalen met zijn handen; hij was zoals ik het noemde ‘magnetisch’. Ik groeide op in het weten dat ‘buitenzintuiglijk waarnemen’ bij het leven hoort, net zoals eten, drinken en liefhebben. Zeven jaar geleden begon ik steeds meer behoefte te krijgen om mijn eigen 'energetische gevoeligheid' verder te ontwikkelen.

Ik leerde Quantum Touch, en merkte dat anderen daar baat bij hadden. Ik ‘zag’ dat er tijdens behandelingen ‘energieën’ te hulp schoten. Ik leerde met deze energieën te communiceren, en zo ontwikkelde mijn healingmethode zich naar mediamieke healing en reading. Ik behandel mensen niet voor geld.

Heelhulpje brengt mijn liefde voor schrijven, ontwerpen en puzzelen, én mijn interesse voor mensen en alternatieve genees- en leefwijzen bij elkaar. Met Heelhulpje wil ik een bijdrage leveren aan de integratie en emancipatie van alternatieve en complementaire behandelmethoden in Amsterdam. Ook wil ik, samen met andere behandelaars, nieuwe toepassingsmogelijkheden gaan ontdekken binnen een duurzame samenleving.TOCH EVEN WAT CREDITS
Ik heb de website in mijn eentje bedacht en zonder budget gebouwd. Gelukkig kreeg ik op cruciale punten wel de nodige hulp, en de belangrijkste mensen wil ik hier toch even voor bedanken.

Mijn dank aan Felipe Ignacio Noriega is groot. We ontmoetten elkaar tijdens een muzikaal-culinair evenement dat hij in mijn straat had georganiseerd: Smaakt naar Muziek.
Hij programmeerde waar ik met mijn beginnersniveau HTML/CSS niet zo snel bij kon. Hij leerde me bij en hij wees me op zaken die ik over het hoofd zag. En dat alles tegen een bord lekker eten - en af en toe een taart - voor hem en zijn vrouw.
Zonder Felipes deskundige hulp bij het bouwen, maar vooral ook zijn kalme begeleiding, was er hoogstwaarschijnlijk geen Heelhulpje geweest.

Onmisbaar was en is ook mijn benedenbuurman, filmmaker Andre Kloer. Met zijn frisse en grondige blik daagde hij me telkens uit om net even verder te gaan dan ik gewend was. Ik heb het als een enorme luxe ervaren om zo nu en dan de nodige schoppen onder mijn kont van hem te mogen ontvangen.
Bovendien zou ik zonder zijn technische hulp met mijn oude macbookje niet ver gekomen zijn. Oh, en we zijn het er nog niet over eens wie de naam 'Heelhulpje' nou heeft bedacht: hij of ik...

Verder veel dank aan iedereen die mee heeft gelezen, gekeken, gedacht, getest… plaatjes gemaakt: Dankje Malou Siemons van Loulijn voor het logo, en Helma Somsen voor haar bergen prachtige foto's, Marc van Wees, Mathijs Scheeper, Arnolf van Asperen, Zia Elokha, Chad, Thomas van der Bruggen, Elsbeth Penninga, Ilona Göttges, Faysal Mroueh, Sharon Fenn, Najwa Mounla, Sjoerd Commandeur, Aletta van Asperen, Selina den Baars, Eva Kaldenbach, Joke Plaatsman, Malve Dau, Claudia Hek, Martine Timmermans, Pascal Mourits, Harald Ebes, Marieke Stilma, Myrthe Simons en Theun Borssele.

Overige gegevens: Kvk: 64193489 | BTW: NL191523677B02